-
اندازه گیری فراسنجه های لبنیات وترکیبات شیرمانند درصد چربی شیر و ...
اندازه گیری پروفیل اسیدهای چرب با دستگاه GC
رفراکتومتر، سیرکولاتور، بن ماری و بن ماری شیکردار، انکوباتور و انکوباتور شیکردار، آون، کوره الکتریکی، هات پلیت، سانتریفیوژ ، پی اچ متر، ورتکس ،میکروسکوپ، پلاریمتر، اینورتر، آب مقطر گیریک بار تقطیر، نقطه ذوب سنج ، روتاری ، همراه کمپرسور، بینوکولار، ترازوی ، دسیکاتور ، یخچال، فریزر20- درجه سانتی گراد
به منظور ارائه خدمات بهتر، هرگونه پیشنهاد و انتقاد سازنده خود را با ما در میان بگذارید